lunes, 17 de noviembre de 2014

14 Nov:celebrat el 2on ITI Study Club Girona

Celebrat amb èxit el 2on ITI Study Club Girona dirigit pel Dr Albert Barroso. En aquesta ocasió vam gaudir de la magnífica conferència del Dr Michel Rogé sobre estètica en pròtesis sobre dents i sobre implants.




lunes, 3 de noviembre de 2014

22-25 Octubre: celebrat el curs "Reconstructive Surgery with implants"

El Dr Albert Barroso participa com a professor del 1er curs realitzat en peces cadavèriques humanes sobre recontrucció i regeneració òssea preprotèsica. Es tracta d'un curs internacional titulat "Reconstructive Surgery with Implants". El curs va ser tot un èxit i amb els documents escrits aportats pels diferents professors per a la realització del curs pròximament se'n publicarà un llibre.






10-11 d'Octubre: Clínica Barroso a les Jornades d'Actualització en Odontologia

El Dr. Barroso imparteix, juntament amb els drs. Octavi Ortiz i Pau Altuna, el taller de Regeneració Ossea en Implantologia dins el marc de les Jornades d' Actualització en Odontologia organitzades per la Universitat Internacional de Catalunya en el Col.legi Oficial d' Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.





25-27 Setembre: El Dr Albert Barroso assisteix al congres internacional EAO a Roma

El Dr Albert Barroso ha assistit en el últim congress de la EAO (European Association for Osseointegration) celebrada a Roma el passat mes de Setembre. En el congrés hi van haber magnífiques conferències sobre els últims avenços en implantologia inmediata (Figs. 3 i 4)
També vam poder tenir a les mans els nous implants amb un macrodisseny imitant la dent natural (Fig. 2).

Fig.1

Fig. 2

Fig. 3

Fig. 4