jueves, 12 de marzo de 2015

6-7 Març: El Dr albert Barroso imparteix una conferència al congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal

La Universitat Internacional de Catalunya ha participat en el programa científic de la primera reunió SECIB Joven (Sociedad Española de Cirugía Bucal), celebrada a Valencia els dies 6 i 7 de març.
En representació de la Universitat, el professor del departament de Cirugia Oral i Maxilofacial, Albert Barroso i l'alumne de segon any del International Master in Oral Surgery, Ernest Lucas, van presentar els resultats dels seus respectius treballs d'investigació.
 La reunió científica va ser tot un èxit, superant els 350 inscrits que havia com a límit i comptant amb la participació de distingits ponents internacionals com el Dr. Luca Cordaro (Roma), el Dr. Fabio Vignoletti (Madrid) i el Dr. Ali Tahmaseb (Amsterdam).




miércoles, 11 de marzo de 2015

26-28 Feb: Clínica Barroso al congrés SEPA

El passat més de febrer Clínica Barroso va assistir al congrés nacional sobre la cura de les genives. Vam poder assistir a importants conferències sobre el tractament i manteniment de les malalties de les genives, així com conferècnies sobre estètica en implants dentals, corticotomies per a ortodòncia o relació de les enfermetats sistèmiques i les enfermetats de les genives.
A part, les higienistes de Clínica Barroso van fer el curs pràctic del Dr Paul Levi sobre l'ús del ultrassons i les curetes periodontals per a la neteja de la placa i càlcul dental.